3 trin til en sundt hårpleje rutine

Med mere end et årti i hårsbranchen er denne guide blevet skabt for at give værdifulde indsigter. Hemmeligheden bag sundt hår ligger ikke i at bruge utallige produkter, men derimod i at bruge de rigtige produkter og besidde den rette viden.

1. trin

Sundt hår starter med en sund hovedbund.

Vores hår er konstant i kontakt med vores omgivelser, sved og de stylingprodukter, vi måske bruge. Derfor er det vigtigt først og fremmest at rense din hovedbund og hår. Vores nøgleingrediens i Meishai Shampoo, Pentavitin®, er et plantebaseret mirakel, der har en helende effekt på din hovedbund og sikrer at den i balance. Hvor ofte du skal vaske dit hår kan være meget subjektivt, men når du gør det, skal du tage dig tid til at gøre det grundigt, så behøver du ikke at gøre det så ofte.

Katja's pro tip

Vask to gange

Vi anbefaler altid at vaske dit hår to gange. Ved at gøre dette sikrer du, at din hovedbund og hår er ordentligt rengjort, hvilket resulterer i en længere periode med en ren og revitaliseret hovedbund.Vi har valgt et skummemiddel, der er mere naturligt og miljøvenligt, hvilket forhindrer, at hovedbunden og håret bliver frataget deres naturlige fugt i forhold til traditionelle skummemidler. Så du vil måske bemærke en ny følelse.Nøglen til at få det bedste ud af vores shampoo er at tilføje mere vand til dit hår i stedet for mere produkt, for at frigive mere skum. Første vask renser effektivt, selvom det ikke skummer meget. Sørg for at tilføje mere vand til håret under massering af shampooen omkring hovedbunden. Den anden vask er, hvor shampooen leverer sin tilsigtede pleje, hvilket giver din hovedbund og dit hår mulighed for at tilpasse sig og opleve alle fordelene. Ved at tage dig tid til at massere shampooen grundigt omkring din hovedbund begge gange, kan du opleve den fulde effekt. Giv din hovedbund og dit hår en chance for at vænne sig til den nye følelse - Meishai Shampoo er værd under overgangsfasen, for at opnå den fornyet og langvarig friskhed.

Katja's pro tip

Håndklæde tør

Inden du påfører Meishai Treatment, anbefaler vi, at du blidt håndklæde tørrer dit hår først, på den måde får du den bedste effekt af behandlingen. Hvis håret er gennemblødt, vil vandet fortynde din treatment.

2. trin

En lille krukke af flydende guld

Beriget med vores aktive ingredienser kokosolie, glycerin og en lille vidunder kaldet Rep'Hair® - En plante-baseret biomimetisk ceramid. Denne treatment vil reparere, genopbygge, styrke og omfavne dit hårs naturlige glans, hvilket gør den perfekt til både farvet og ikke farvet hår. Start fra spidserne og arbejd det opad gennem håret. Brug fingrene eller en bredtandet kam til at få den fordelt grundigt. Du kan bruge Meishai Treatment så højt op i håret som du foretrækker, men vi anbefaler ikke at bruge den i hovedbunden. Lad den virke i mindst 5-7 minutter og skyl grundigt. At lade den sidde i flere minutter vil forbedre resultaterne. Meishai Treatment er særligt gavnligt for dem med beskadiget eller tørt hår og giver den intensive pleje, der er nødvendig for restaurering. Vi anbefaler at bruge Meishai Treatment en gang om ugen for optimalt resultat.

3. trin

Forsegl og beskyt

Sidste trin er Meishai Conditioner. Dens evne er at trænge ind, forsegle og beskytte håret efter brug af Meishai Shampoo og Meishai Treatment. Den giver en luksuriøs blødgørende effekt på dit hår, hvilket gør håret nemt at styre. Sørg for, at dit hår ikke er gennemblødt. Klem forsigtigt vandet ud med dine hænder. Påfør Meishai Conditioner jævnt fra spidserne og arbejd det opad gennem håret. Brug fingrene eller en bredtandet kam til at få den fordelt grundigt. Du kan bruge vores conditioner så højt op i håret, som du foretrækker, men vi anbefaler ikke at bruge conditioner i hovedbunden. Lad det sidde i 1-2 minutter. Skyl dit hår grundigt. Dit hår er nu forseglet, beskyttet og silkeblødt.