3 punkter til en sundt hårpleje rutine

Med mere end et årti i hårsbranchen er denne guide blevet skabt for at give værdifulde indsigter. Hemmeligheden bag sundt hår ligger ikke i at bruge utallige produkter, men derimod i at bruge de rigtige produkter og besidde den rette viden.

1. punkt

Sundt hår starter med en sund hovedbund.

Vores hår er i konstant kontakt med miljøet, sved og de styling produkter vi nu måtte bruge. Derfor er det vigtig at rengøre hovedbunden og håret først og fremmest. Vores hovedingrediens Pentavitin® er et plantebaseret vidunder, det har en helende effect og sørge for din hovedbund kommer i balance. Hvor ofte du vasker dit hår vil være subjektivt, men når du gør det grundigt, behøver du ikke gøre det ofte. Vi anbefaler du vasker dit hår 1-2 gange om ugen.

Katja's pro tip

Vask to gange

Dette er ikke en hemmelighed, men det er bedst at vaske sit hår to gange, så du sikre dig at din hovedbund og dit hår er grundigt rengjort og det giver dig en længere periode med ren hovedbund. - Det er værd at vide:Meishai Shampoo er skabt uden Sodium Lauryl Sulfate (SLS) og Sodium Laureth Sulfate (SLES). Så du vil opleve en ny følelse - men dit hår og din hovedbund vil takke dig. Tippet er at arbejde Meishai Shampoo godt ind i hele hovedbunden og tilføje mere vand, men ikke mere produkt for at arbejde shampoo'en bedre igennem håret og skabe den skummende følelse sådan.

Katja's pro tip

Håndklæde tør

Før du påføre Meishai Treatment, anbefaler vi at du håndklædetørre dit hår, så får du den bedste effekt af hår kuren. Hvis håret er vådt, vil det udvande kuren.

2. punkt

En lille krukke af flydende guld

Beriget med vores aktive ingredienser kokosolie, glycerin og et lille vidunder kaldet Rep'Hair® - et plantebaseret biomimetisk ceramide. Denne Treatment vil reparere, styrke og give dit hår glans, som gør den perfekt til både farvet, så vel som ufarvet hår. Hårkur behøver ikke være besværligt. Tag dig tid til at massere kuren ind i længderne og arbejd dig opad. (Vær ikke bange for at arbejde dig helt op til hår roden, bare sikre dig du vasker det grundigt ud.) Efterlad den i håret i 5-7 minutter. Tag dig tiden til at tage en dyb vejrtrækning og tak dig selv for at tage dig af dig selv.

Punkt 3

Forsegl og beskyt

Det sidste punkt er at forsegle og beskytte håret. Vores Meishai Conditioner vil beskytte dit hår og fastholde hårets naturlige fugt længere. Start med at presse det overskydende vand ud af håret og tilføj conditioner med fingrene, arbejde fra enderne til hår roden og lad den side i 2-3 minutter og skyl efter. Dit hår er efterladt med en silkeblød følelse og let at rede ud.