Velkommen til Meishai

Hvor high-performance hårpleje møder de ekstremt høje standarder fra Asthma Allergy Nordic certificeringen. Meishai er skabt ud fra mere end 14 års professionel erfaring i hårbranchen og en livslang kamp med allergi - af den danske frisør Katja Rosasco.
Vi er stolte af at kunne tilbyde vores forbrugere og fagfolk en produktlinje med high performance og en følelse af kvalitet, uden nogen bekymringer om parfumer og allergener.

  • Vurderet til A-Kolben af Kemiluppen

    Vores Meishai Shampoo og Conditioner har modtaget A-Koblen af Danske Kemiluppen, fra Forbrugerrådet Tænk. Hvilket er den bedste karakter at modtage. Dette understreger Meishai som sikkert valg for dem der søger hår produkter uden uønsket kemi.

  • Asthma Allergy Nordic certificeret

    Når du ser dette logo på et produkt kan du være sikker på at produktet ikke indeholder parfume og at Asthma Allergy Nordic har lavet en kritisk vurdering af ingredienslisten. Produkter med Asthma Allergy Nordic logoet er overvejende gavnligt for dem der lider af astma, allergi eller anden sensitivitet - og alle andre som bare gerne vil undgå parfume og allergener.