Om

I 2021 grundlagde Katja Rosasco Meishai med et klart formål: at tilbyde astma og allergi nordic certificeret high-end hårpleje til alle. Katja blev født med allergi og senere i livet skulle det vise sig, at hun blev forelskede i hår. Det var  en udfordring for hende at arbejde i hår industrien, og svært at navigere rundt i en verden fuld af skønne produkter hun ikke selv kunne bruge. Men med over et årtis erfaring havde hun en unik vision for kvalitetshårpleje, der var sikker for alle. Meishai repræsenterer fusionen af hendes følsomhed og kreativitet. 

Hos Meishai er vi stolte af at tilbyde vores kunder og professionelle hårpleje, der er astma og allergi nordic certificeret, uden at gå på kompromis med kvalitet eller design. Vi tror på en ny måde at tænke og skabe hårprodukter på, og vi har glædet os til at dele vores vision.

For Katja er Meishai ikke bare et brand, men et vindue til at udtrykke sig. Det repræsenterer en unik måde at kommunikere skønhed på. Vi tror på, at skønhed kommer indefra og skinner klarest, når du omfavner dig selv. Så velkommen til Meishai, hvor vi tilbyder luksuriøs hårpleje, der hjælper dig med at udtrykke din autentiske skønhed.