Miljøbevidsthed

Meishai repræsenterer en filosofi om, at mindre er mere. Vi overvejer omhyggeligt, hvad der virkelig er nødvendigt i vores produkter og de omkringliggende elementer, hele vejen fra produktion til emballage til leveringsoplevelsen for vores kunder. Vi tror på, at ved at bruge færre ressourcer og ved at prioritere bevidste praksisser hele vejen, kan vi skabe Meishai med så lidt som muligt.

Vi håber, at Meishai og vores kunder kan gå sammen om at blive mere opmærksomme på, hvad vi bruger på vores kroppe, og at købe bedre, så vi køber mindre. Et motto, vi elsker, er: Hav lidt - men det gode. Det er den tankegang, vi har skabt Meishai med. Det er derfor, vi har valgt at bruge halvliters flasker for at reducere vores plastforbrug. Det var en naturlig beslutning for os, det er noget, de fleste af os bruger kontinuerligt. Vores forbrugere køber større, så vi kan producere mindre. Det samme gælder beslutningen om ikke at have emballage omkring hvert enkelt produkt for at begrænse vores produktion.

Alle kasser og papir til forsendelse er 100% genanvendt og 70% genbrugt. Alt plast er lavet af genanvendeligt plastik, og på meishai.dk kan du finde en guide til, hvordan man genanvender. Vores Meishai-poser er lavet af bomuldsrester fra denimindustrien, hvilket giver et miljøvenligt alternativ. Vi er stolte af at bruge materialer, der tidligere var affald, og give dem nyt liv.

  • Mindre plast, mere produkt.

    Vi bruger halvliters flasker for at begrænse vores forbrug af plastik. Det virkede som det naturlige valg. Det er noget, de fleste af os bruger kontinuerligt. Vores forbruger køber større så vi kan producere mindre.

  • Emballage og forsendelse

    Selv små valg kan gøre en stor forskel. Derfor bruger vi kun det mest nødvendige emballage omkring vores produkter for at mindske vores indvirkning på miljøet.

  • Genbrug

    Vi er stolte af at bruge miljøvenlige materialer til vores emballage og forsendelse. Vores papkasser og papir er lavet af 70% genbrugt og 100% genanvendt papir. Vi har også fundet en plastfri erstatning for bobleplast ved at bruge pap med bikube-struktur, som beskytter dine produkter under levering.

Vi har skabt en guide til, hvordan man genanvender korrekt. Meishai Shampoo og Conditioner er lavet i halvliters flasker for at begrænse vores plastik forbrug og er skabt med en pumpe for at undgå spild af produktet.

Se vores guide hvordan du genbruger dine Meishai flasker ↓

Indhold, der kan skjules

Meishai genbrugsguide

1. Plasten skal gøres rent. Plasten kan bedst genanvendes, hvis den er ren. Sørg for at rengøre emballagen, så der ikke er rester af shampoo eller conditioner i. Vi anbefaler at komme vand i flasken og ryste den, til alt shampoo eller conditioner er væk.

2. Skil emballagen ad. Der er stor forskel på blød og hård plast, og derfor er det vigtigt, at du tager pumpen af flasken, inden du smider den ud.

3. Vigtigt! Smid plasten ud som plastaffald. Når du har rengjort og skilt emballagen fra hinanden, er du klar til at smide plasten ud i en plastcontainer. Det super nemt og simpelt, men det gør en stor forskel.