What is beauty to you? - by Camille Fischer, holistic skin therapist

Hvad er skønhed for dig? af Camille Fischer, holistisk hudterapeut

For mig er skønhed, når vi tør at være os selv. Den erfaring har jeg gjort mig gennem mit arbejde i skønhedsbranchen over de seneste 12 år.
Jeg har til tider tænkt, at branchen ikke var for mig, fordi jeg ikke følte, at jeg passede ind. Men nu ved jeg, at jeg er en del af noget større. Jeg forstår årsagen til, at jeg tidligere ikke følte, at jeg passede ind var, fordi jeg søgte en dybere skønhed end den vi alene kan se på ydersiden af os som mennesker. 
Gennem min egen personlige udvikling over de seneste 10 år har jeg indset, hvor stor betydning vores følelser og tanker har for vores skønhed. At det er et spørgsmål om, hvorvidt vi føler os smukke og frie til at være os selv. Mit bidrag til skønhedsbranchen er derfor, at omfavne alt hvad du rummer og er - at se dig og din autencitet. 

I en verden, hvor følelser helst skal gemmes væk og med ideen om, at vi skal være på en bestemt måde, ender vi ofte med at føle os forkerte og uværdige. Det der sker, når vi lukker af for vores følelser er, at vi afskærer dele af os selv og derved opstår en splittelse i vores indre.  I splittelsen kan vi opleve uro og utilstrækkelighed -  som om noget mangler i os.

Samtidig, når vi ikke tillader og accepterer vores følelser kan der opstår stagnation og ubehag i kroppen. Denne stagnation blokerer energien i at flyde frit og det er her vi kan opleve at huden reagerer, håret bliver livløst eller vi får udfordringer med fordøjelsen - you name it, symptomerne er mange. Det er her egenomsorgen kommer ind i billedet og er en vigtig faktor, når det kommer til at bringe din skønhed frem i lyset. 

Gennem egenomsorgen er det nemmere at få adgang til de forsømte og undertrykte følelser. Når vi kærligt begynder at lytte til os selv og mærker, hvordan vi egentlig har det på indersiden, så kan vi mærke vores grænser, hvad vi har lyst til og hvem vi i virkeligheden er. Omsorgen og kærligheden til dig selv er det, som forløser energien og sætter dig fri, og du får dermed adgang til dit fulde potentiale og din autencitet kan frit udfolde sig.  Og for mig er det i din autencitet, at jeg ser din skønhed.

Kærligst Camille

Indehaver af
Skin in mind - your beauty
skininmind.com

Tilbage til blog