If you don’t have time to read this, you need to read this 🙃

Hvis du ikke har tid til at læse dette, har du brug for at læse dette 🙃

Jeg skrev denne artikel og ønskede at skrive om fejl, og hvorfor jeg elsker dem. Jeg ville fortælle dig om, hvordan jeg lærte at navigere gennem fejl med en positiv indstilling. Navigere med nysgerrighed og uden forventning om et potentielt udfald i fremtiden. Men jeg slettede det hele og smilede, fordi det, jeg var ved at gøre, var præcis det, jeg ville skrive om i dag.

Jeg havde en forventning om, hvad jeg ville skrive om. Lade dig blive inspireret og klar til at gribe livet an med nysgerrighed.

Men ved du hvad, nogle gange går livet bare ikke, som man tror, det vil. Den 5-års plan, 10-års plan, hvordan går det med den? Lever den op til de forventninger, du skabte i dit hoved? Det gør den? Og tjekkede du alle boksene? Det gjorde du? Kudos til dig, så er mit spørgsmål: er du lige så glad og tilfreds, som du forventede? Det håber jeg virkelig.

Jeg lever bestemt ikke et liv, som jeg forventede for 10 år siden, ikke engang for 3 år siden. Det, jeg prøver at sige, er, at ingen af os har nogen anelse om, hvad fremtiden bringer for os. Men vi lever, som om vi gør, som om der er en blueprint for, hvordan man skal leve, gøre og føle.

Med alle disse planer og forventninger prøver vi at kortlægge fremtiden for at undgå fejl og lidelse. Jeg prøver ikke at sige, at man skal leve uden retning og beslutsomhed; vi har alle brug for formål og mål i livet. En North Star at navigere efter. Men vi skal være åbne for, hvordan vi kommer derhen, hvis vejen ændrer sig, og stoppe og dufte til blomsterne undervejs. For at vende tilbage til fejlene og lidelsen: hvis du er ærlig over for dig selv, er det så ikke de hårde, svære tider, du husker mest levende, og hvor du lærte mest omkring - hvem du er og hvem du ikke er, og hvad du vil og hvad du ikke vil?

Det er i hvert fald min erfaring. Jeg skrev kontrakt med et NFL-hold! Chancerne for, at dette sker, er næsten, hvis ikke, umulige. Det var en kort oplevelse, og så blev jeg fyret. Jeg var ikke længere en NFL-spiller, bare sådan. Men ved du hvad? Jeg nød det slet ikke. For alt, hvad jeg kunne tænke på, var: nu skal jeg nå træningslejren, og så skal jeg nå preseason og så nå den regulære sæson, og så ser du, hvor jeg vil hen? Jeg var altid i fremtiden, jeg nød ikke nuet. Det øjeblik, jeg havde viet hele mit liv til i så mange år. Så efter et par måneder efter fyringen spurgte jeg mig selv: hvis du ikke engang kan nyde det, hvorfor bruger du så al din tid på det?

Jeg har fået perspektiv på mit liv, hvem jeg er, hvad jeg vil, og hvad jeg vil dele med dig her i dag. Jeg havde kortlagt, at jeg skulle være NFL-spiller, og min fremtid ville se sådan og sådan ud. Hvad jeg ikke så, var, at amerikansk fodbold kun var i mit liv for at lære mig og forme mig. For at forberede mig på, hvad der kom senere i mit liv.

Så det, jeg prøver at sige, er, at vi er blevet lært, at ‘fejle’ er en dårlig ting - når i virkeligheden det at fejle er vigtigt læring i vores liv og vi burde fejre at lære og udvikle os. Vi ved ikke, hvad livet har i vente for os, og alt, hvad vi kan gøre, er at være åbne for det. Omfavne hvad end der kommer vores vej, om det er læring eller fortjeneste, fordi livet prøver bare at lære os en lektie eller anerkende os for at være præcis, hvad vi blev skabt til at være. Hvis du føler, at du ved, hvad jeg taler om, vil jeg bare lade dig vide, at alt nok skal blive okay. Livet handler mere om rejsen, og måske i mindre grad målet. Embrace Yourself.

Phillip

Tilbage til blog