Founder of Meishai, Katja Rosasco's philosophy about haircare.

Grundlægger af Meishai, Katja Rosasco's filosofi om hårpleje.

I 13 år har jeg arbejdet som hårstylist. Min filosofi omkring hår er, at jeg ser håret som en forlængelse af det menneske der sidder i min stol. Vores hår bliver i stor grad påvirket af hvordan vi har det. Det har derfor altid for mig handlet om at hjælpe mine kunder med at finde sig selv. At blive en lille smule mere forelsket i dem de er og det de har.
Vores hår er et af de største accessories som sidder rundt om vores ansigt - der er så meget personlighed i det og jeg tror vores hår har en stor betydning for de fleste af os og derfor klart værd at investere i. Du behøver ikke mange produkter - men du behøver de rigtige og den rigtige viden. Det handler ikke altid om at købe flere produkter for at få “det perfekte hår” - men i højere grad om at købe færre men bedre. Det er min vision med Meishai, en lille ekslusiv serie af hårpleje skabt af de bedste og reneste ingredienser for dig og dit hår.

Først og fremmest handler sundt hår om at være god ved sig selv, især i de hårdere tider (og dem oplever vi alle). Vi lever i en tid, hvor ingen har tid. Derfor er det, at tage sig tid til sig selv, vigtigere end nogensinde. Det kan betyde forskellige ting for os hver især - men svaret ligger i os selv.

En hårpleje rutine behøver bestemt ikke bestå af mange steps eller være besværlig. Min egen personlige hår rutine lyder sådan her og du er måske overrasket, hvor simpel den er.

  1. En god shampoo som kan rengøre nænsomt og grundigt og efterlade håret og hovedbunden med sin egen naturlige fugt tilbage.
  2. En reparerende treatment, der kan åbne håret og styrke håret indefra og give det glans. - Jeg giver håret kur 2 gange om måneden, fordi jeg ikke farver mit hår. Hvis du farver dit hår - især hvis det er bleget. Foreslår jeg at du bruger kur én gang om ugen.
  3. En fugtgivende conditioner, som lukker og beskytter håret efter shampoo eller treatment og efterlader håret blødt.
  4. En god klipning.

De første 3 steps har vi skabt til dig i Meishai serien. Meishai er skabt ud fra mit eget behov - jeg har altid følt jeg skulle gå på kompromis med mit eget hår på grund af min allergi. Derfor har jeg en stor kærlighed til produkter uden kemi og parfume og som kan Asthma Allergy Nordic Certificeres. Asthma Allergy Nordic certificeringen er den certificering med de strengeste krav til ingredienslisten - og derfor ser man den heller ikke på særlig mange produkter, men for mig betyder denne certificering at jeg med ro i maven kan bruge produkterne. Så det er med stor glæde at kunne præsentere 'The Meishai Series' som gør håret sundt og smukt, samtidig med at være uden parfume, duft og kemi.

Jeg har erfaret at det sunde hår hænger sammen med at vi har det godt. Det at give os tid til selvkærlighed, velvære og selvfølgelig ved hjælp af plejende hårprodukter. Jeg håber at hver gang du bruger Meishai, at du får en lille reminder om at det er helt okay at skrue tempoet ned og tage dig tid til de ting som gør dig glad - det fortjener du. Livet er ikke et ræs, men en mulighed for at opleve livet, lige her, lige nu og omfavne den du er skabt til at være.

Love,

Katja

Tilbage til blog