Embrace yourself

Embrace yourself

Først og fremmest af hjertet tak fordi du tager dig tid på hjemmesiden.

For 2 år siden havde jeg første møde omkring at skabe Meishai, det er så uvirkeligt endelig at kunne dele det hele med jer. Så mange timer er blevet brugt, så meget research, så mange prøver af produkterne og så meget læring og udvikling.
Jeg vil dele lidt af de følelser, tanker jeg har haft i denne rejse.

Jeg er ked af at vi har defineret hvad der er rigtig og forkert i beauty, ja i livet. Det har efterladt mange med en følelse af, de er forkerte. Meishai er på en mission; Ændre måden vi ser skønhed på (os selv) Slut med regler der for os til at føle vi ikke er gode nok eller bliver usikre på os selv. Slut med regler der ender ud med at vi alle føler vi skal ligne, eller leve som hinanden. Vi må lære at omfavne den vi er skabt til være, og altid huske at ingen andre ligner eller er som dig, og det er lige præcis det der er din skønhed.
Vi skylder os selv, hinanden og vores yngre generation at ændre det billede vi har skabt. Mere af at acceptere vores forskelligeheder, mere forståelses af hvem vi er, og ikke hvem vi tror vi skal være. Mere af at kigge indad og finde vores sande jeg, og vores formål med at være her. Det lyder simpelt ikke? - men alligevel kæmper vi alle med det. I min verden kan skønhed ikke defineres, ingen skulle heller prøve på det - for skønhed er dig, det mig, det os alle - skønhed er fri, præcis som du er.

Meishai er en kulmination af min rejse indad, som jeg har været på det sidste mange år. Det er historien om hvordan jeg lærte at sætte mig selv fri og acceptere og elske den jeg er og hvordan jeg stadig arbejder med det. Jeg endelig klar til at dele denne rejse med jer og den bedste måde jeg ved hvordan, er igennem min passion for hår og skønhed.

Betydningen af ‘Embrace yourself’ - at give slip på selvforvrængning og med glæde acceptere din egen identitet og unikhed.

Velkommen.

Kærlig hilsen, Katja

Tilbage til blog