Miljøbevidsthed

Meishai er skabt ud fra filosofien om, at mindre er mere. Vi inkluderer kun det allermest nødvendige i vores produkter, og omkring vores produkter. Dette mål er inkluderet i hele vores proces, lige fra vores produktion til vores valg af emballage og videre til, hvordan du som kunde modtager dine produkter.

Vi håber, at Meishai og vores kunder kan gå sammen om at blive mere bevidste om, hvad vi bruger på vores kroppe, og om at købe bedre så vi køber mindre. Et motto vi elsker er: Ha’ lidt - men det gode. Det er med det mindset vi har skabt Meishai. Vi ønsker at fortsætte med at inkorporere miljøvenlige valg i vores brand og fortsat støtte dem, der udvikler langt bedre og langt mere miljøvenlige løsninger for os alle.

Alle kasser og papir vi sender produkterne i er 100% genanvendt og 70% genbrug. Alt plastic er i genanvendelig plastic.Vores Meishai poser er lavet af 100% bomuldsaffald fra jeansindustrien. Poserne er derfor et vidunderligt, miljøvenligt alternativ. Vi elsker at bruge noget, som var blevet betragtet som spild og give det nyt liv.

  • Mindre plast, mere produkt.

    Vi bruger halvliters flasker for at begrænse vores forbrug af plastik. Det virkede som det naturlige valg. Det er noget, de fleste af os bruger kontinuerligt. Vores forbruger køber større så vi kan producere mindre, sammen kan vi gøre en forskel.

  • Emballage og forsendelse

    Selv små valg kan gøre en stor forskel. Derfor bruger vi kun det mest nødvendige emballage omkring vores produkter for at mindske vores indvirkning på miljøet.

  • Genbrug

    Vi er stolte af at bruge miljøvenlige materialer til vores emballage og forsendelse. Vores papkasser og papir er lavet af 70% genbrugt og 100% genanvendt papir. Vi har også fundet en plastfri erstatning for bobleplast ved at bruge pap med honningkage-struktur, som beskytter vores produkter under forsendelse og samtidig reducerer affald.

Alle produkter er lavet af genanvendeligt plastik. Vi har skabt en guide til, hvordan man genanvender korrekt. Meishai shampoo og conditioner er lavet i halvliters flasker for at begrænse vores plastik forbrug og er skabt med en pumpe for at undgå spild af produktet.

Se vores guide hvordan du genbruger dine Meishai flasker ↓

Indhold, der kan skjules

Meishai genbrugsguide

1. Plasten skal gøres rent. Plasten kan bedst genanvendes, hvis den er ren. Sørg for at rengøre emballagen, så der ikke er rester af shampoo eller conditioner i. Vi anbefaler at komme vand i flasken og ryste den, til alt shampoo eller conditioner er væk.

2. Skil emballagen ad. Der er stor forskel på blød og hård plast, og derfor er det vigtigt, at du tager pumpen af flasken, inden du smider den ud.

3. Vigtigt! Smid plasten ud som plastaffald. Når du har rengjort og skilt emballagen fra hinanden, er du klar til at smide plasten ud i en plastcontainer. Det super nemt og simpelt, men det gør en stor forskel.